Orthopedie

Orthopedische operaties worden frequent uitgevoerd in onze praktijk.  Indien het gaat over bijvoorbeeld een pootamputatie wordt deze door ons uitgevoerd.

Voor meer geavanceerde orthopedie wordt beroep gedaan op een specialist ter zake.  Een freelance dierenarts, Paul de Baerdemaker, komt dan de operaties bij ons in de praktijk uitvoeren.  Zo hoeft u met uw huisdier niet naar een dierenkliniek waar u het niet gewoon bent en waar er minder binding is met uw huisdier.  Uw favoriete viervoeter kan gewoon bij ons in de praktijk geholpen worden.

Het plaatsen van interne pinnen en of externe fixatie bij fracturen van de ledematen, de operaties om een patellaluxatie te verhelpen, de TTA rapid techniek om een kruisband te herstellen, het behoort allemaal tot zijn vakgebied.

Wegens de corona crisis gaan de consultaties enkel door in onze praktijk in Sint-Eloois-Winkel: Gullegemsestraat 13.  De praktijk is bereikbaar elke werkdag van 9u-19u.  Momenteel wordt enkel op afspraak gewerkt.  Het gezondheidsdossier van uw huisdier kan er eveneens geraadpleegd worden. 

 

 

Sint-Blasiusstraat 17 - 8800 Rumbeke - 049587766 - Consultaties na afspraak - Elke werkdag van 9u - 19u

Er is een mogelijkheid om te betalen met bancontact            – Wij aanvaarden geen overschrijvingen