Jaarlijkse gezondheidscontrole - vaccinatie

Bij een ziek dier is het vanzelfsprekend dat er een bezoek wordt gebracht aan de dierenarts.  Echter het is voor onze niet-zieke viervoeters een goed idee om hun algemene gezondheidstoestand ten minste éénmaal per jaar grondig te laten controleren. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de functie van het hart en de longen maar ook aan de ogen, oren,… .  Bovendien kunnen op deze manier eventuele problemen vroeger opgespoord worden en dit kan dan weer de levensduur van uw hond of kat aanzienlijk verlengen. 

 

De jaarlijkse check-up gebeurt vaak in combinatie met het vaccineren van uw huisdier.  Vaccinatie van een pup of kitten is van belang om immuniteit op te bouwen.  Inenten van uw volwassen huisdier zorgt er dan weer voor dat deze immuniteit behouden blijft.  Vaccinatie gebeurt steeds op maat van uw huisdier. 

 

Andere items zoals de preventie van endo- en ectoparasieten of eventuele andere problemen kunnen tijdens deze jaarlijkse gezondheidscontrole uiteraard ook besproken worden.    

Wegens de corona crisis gaan de consultaties enkel door in onze praktijk in Sint-Eloois-Winkel: Gullegemsestraat 13.  De praktijk is bereikbaar elke werkdag van 9u-19u.  Momenteel wordt enkel op afspraak gewerkt.  Het gezondheidsdossier van uw huisdier kan er eveneens geraadpleegd worden. 

 

 

Sint-Blasiusstraat 17 - 8800 Rumbeke - 049587766 - Consultaties na afspraak - Elke werkdag van 9u - 19u

Er is een mogelijkheid om te betalen met bancontact            – Wij aanvaarden geen overschrijvingen