Hospitalisatie

De beste omgeving voor uw huisdier is uiteraard thuis.  Soms is het echter aangewezen of noodzakelijk om een patiënt te hospitaliseren voor observatie, intensieve behandeling, infuustherapie,…. .  Daarom beschikken wij over een ruime hospitalisatie ruimte. 

U mag uw dier uiteraard komen bezoeken na afspraak. Bezoek is voornamelijk voor de patiënten die langere tijd in de hospitalisatie verblijven. Wij raden u aan om de bezoekjes kort te houden aangezien de gehospitaliseerde dieren voldoende rust nodig hebben om terug op krachten te komen.  Sommige dieren reageren heel positief en enthousiast bij het zien van hun eigenaar, andere gaan echter nadien meer treuren of worden erg onrustig. U kent uw dier het beste en kan zijn of haar reactie wellicht goed inschatten. U kan dit vanzelfsprekend met ons overleggen.

Wegens de corona crisis gaan de consultaties enkel door in onze praktijk in Sint-Eloois-Winkel: Gullegemsestraat 13.  De praktijk is bereikbaar elke werkdag van 9u-19u.  Momenteel wordt enkel op afspraak gewerkt.  Het gezondheidsdossier van uw huisdier kan er eveneens geraadpleegd worden. 

 

 

Sint-Blasiusstraat 17 - 8800 Rumbeke - 049587766 - Consultaties na afspraak - Elke werkdag van 9u - 19u

Er is een mogelijkheid om te betalen met bancontact            – Wij aanvaarden geen overschrijvingen