Chirurgie

Een operatie voor uw huisdier is steeds een behoorlijk ingrijpende gebeurtenis.  Dit kan een bewuste keuze zijn, zoals bij sterilisatie of castratie.  Soms is het echter noodzakelijk om het leven van uw viervoeter te redden of om de levenskwaliteit van uw dier te kunnen blijven garanderen.

 

Wij beschikken over de kennis en de apparatuur om ook meer gespecialiseerde operaties uit te voeren.  Gaande van darmchirurgie, tumorchirurgie, penisamputatie bij de kat tot het herstel van een perineale hernia.

Operaties gebeuren steeds door een dierenarts samen met de dierenartsassistent.  Dit zorgt ervoor dat een operatie vlot verloopt. 

Meestal wordt uw huisdier ’s morgens nuchter binnengebracht.  De operaties worden in de voormiddag uitgevoerd zodat de patiënt voldoende lang in de recovery kan verblijven om ’s avonds terug naar huis te gaan.

Wegens de corona crisis gaan de consultaties enkel door in onze praktijk in Sint-Eloois-Winkel: Gullegemsestraat 13.  De praktijk is bereikbaar elke werkdag van 9u-19u.  Momenteel wordt enkel op afspraak gewerkt.  Het gezondheidsdossier van uw huisdier kan er eveneens geraadpleegd worden. 

 

 

Sint-Blasiusstraat 17 - 8800 Rumbeke - 049587766 - Consultaties na afspraak - Elke werkdag van 9u - 19u

Er is een mogelijkheid om te betalen met bancontact            – Wij aanvaarden geen overschrijvingen